Home Asterion GGG E-sports team

Asterion GGG E-sports team

Asterion GGG e-sport girl gamer galaxy

Girl Gamer in de e-sports

Girl Gamer Galaxy (GGG)  start een e-sports team in samenwerking met Asterion. Asterion is een wereldwijde eSports organisatie die zich in zet hun spelers zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Asterion is een in de Benelux goed presterend team dat wordt gerund door een aantal gedreven professionals die allen een affiniteit met gaming hebben. De leden zetten zich 100% in om de eSport spelers de beste ondersteuning in hun groei in gaming en populariteit te bieden.

Asterion GGG

Team Asterion GGG zal gaan concurreren op verschillende LAN’s in de Benelux en online toernooien. Zij zullen spelen met highend gaming gear gesponsord door Coolermaster. De vrouwen achter GirlGamer Galaxy zal de spelers tijdens de wedstrijden managen en helpen de vrouwelijke eSport atleten om hun sociale media uit te breiden.

Scouting voor talent!

Op dit moment zijn we aan het scouten naar talent voor verschillende games zoals: Hearthstone, Counterstrike Global Offensive, League of Legends, Rocket League en Fifa. Denk je dat je hebt wat nodig is om een ​​deel van Asterion GGG zijn? Vul dan het onderstaande contactformulier in met uw motivatie, de game die je speelt en je rank. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en in ons team te verwelkomen.